Anglès

ANGLÈS PER A NENS (DE 6 A 11 ANYS)

Disposem de professors nadius, titulats, i amb molts anys d´experiència.

Els grups són molt reduïts i estan formats de 4 a 8 alumnes per garantir un aprenentatge individual i personalitzat per treure el màxim rendiment.

OBJECTIUS: Un objectiu dels cursos durant l´any acadèmic és que avanci amb bon ritme gaudint de les classes molt dinàmiques i variades.  Volem que l´alumne es desenvolupi a nivell acadèmic i personal. Volem que l´alumne s´adoni per si mateix que és una llengua útil i necessaria a través de diferentes maneres.  

METODOLOGIA: Juguem, fem activitats, Treballem; boli a paper.  Els professors parlen en Anglès i motiven que els nens tambè ho facin. Apart de la bona experiència i motivació del professor,  fem servir llibres, tablets, pissarres tàctils i altres recursos per aprofitar cada tema i cada classe. Aconseguim que l´alumne sigui més segur de si mateix amb les 4 disciplines ( l´expressió oral i escrita i la comprensió oral i escrita)  

Amb aquesta etapa de educació primària d´anglès l´alumne aprendrà mantenir una conversa simple, formulant i responent preguntes, expressar-se, comprendre,,,  

AVALUACIÓ: Tenim dos dies de l'any amb entrevistes amb el pares per conèixer l´evolució del seu fill, avaluem cada setmana el progrès de cada alumne i ho comuniquem per millorar l´aprenatatge i coneixements assolits durant l´any. 

CURSOS GENERALS I PREPARATORIS PER A EXÀMENS OFICIALS

ELS CURSOS COMENÇEN EL DIA 14 DE SETEMBRE PERÒ POTSER S´HI POT APUNTAR DURANT TOT L´ANY SI ES DISPOSA DEL NIVELL ADEQUAT I PLAÇA.

Oferim cursos de 1 hr 30 mins a 2 hrs cada setmana.  Es podrà fer aquests cursos per les tardes (dilluns a divendres) i pels matins els dissabtes. 

Fer un exàmen oficial és una manera excel.lent per motivar els vostres fills i per donar-los seguretat i confiança en si mateix.  A Little London, com a formador dels examèns Cambridge, oferim la posibilitat de fer els següents examens:

  • Starters
  • Movers
  • Flyers

Recomanem fer aquests exàmens a partir de 7 anys.

TOTS ELS CURSOS D´ANGLÈS INCLOUEN ELS SEGÜENTS DESCOMPTES I SERVEIS:

  • Descomptes per a famílies i amics (informeu-vos a l´acadèmia).
  • Material didàctic complementari.
  • Enviament d'apunts i deures.

APUNTAR-S´HI A UN CURS

  • Concretrar cita.
  • Fer prova de nivell.
  • Parlar amb una persona de Little London per triar un curs.

cursos nens anglès